KARS / AKYAKA - Akyaka Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

YÜZ YÜZE EĞİTİMDE UYGULANACAK OLAN DERS PROGRAMI

Çok muhterem 9.sınıf öğrencilerimiz yüz yüze eğitim sizler için de yarın itibariyle başlamış oluyor.

Hangi günler gelmeniz gerektiğini ve derslerinizin saatlerini ekteki dosyayı indirerek görebilirsiniz.

Ps: Ekteki dosyada aynı zamanda değerli 12.sınıf öğrencilerimizin de programı yer almakta.

Maskenizi düzgün bir şekilde takacağınız ve mesafenize dikkat edeceğiniz hususunda sizlere olan güvenimiz tam.

Başarılı ve daha da önemlisi sağlıklı bir dönem geçirmek dileğiyle.

9. ve 12. sınıflarımız için 02/11/2020 tarihinden itibaren yüz yüze eğitimde izlenecek olan ders programına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Bunun yanı sıra, bazı sınıflarımızda mevcut fazla olduğundan virüs tedirbirleri kapsamında bu sınıflarımızı ikiye ayırdık.

Ders programınızı incelerken birinci ya da ikinci grupta olup oladığınıza da lütfen dikkat ediniz.

9-A sınıfı BİRİNCİ GRUP

9-A sınıfı İKİNCİ GRUP